Handelsbetingelser

Marie Nørgaard

Romdrupholmsvej 60

9260 Klarup

Tlf: 2216 1180

kontakt@marienorgaard.dk

CVR: 40827064

Læs venligst hele teksten

Alle aftaler er bindende. 

Min timepris er 420 kr. eksklusive eventuelle rabatter. 

Dette indgår i timeprisen: Sparring, rådgivning i løbet af opgaven, telefonsamtaler, mailkorrespondance, interview, research, ideudvikling, forberedelse, planlægning, tekstforfatning, design af layout, design af grafik, fremsøgning af grafik og billeder, SEO, administration mm.  

Sådan foregår et samarbejde med mig

Jeg vil anbefale, at du starter med at tage kontakt til mig over mail eller telefon. Så tager vi en uforpligtende samtale om hvad dine behov er og om jeg er den rigtige samarbejdspartner til opgaven. 

Hvis samtalen er positiv og vi er enige om videre samarbejde, kan du beskrive opgaven i et brief eller lignende og vi aftaler rammerne for samarbejdet, f.eks. deadlines, ønsker til layout, SEO og andre vigtige detaljer.  

 Jeg skriver originale tekster fyldt med værdi, og har en tilfredshedsgaranti på alle opgaver. Den kan du læse mere om længere nede på siden. 

Betaling

Jeg sender dig en faktura med en aftalt betalingsfrist. 

Tekstforfatning

Gode tekster er et kvalitetsstempel udadtil for din virksomhed. Gode tekster viser dine kunder at du er seriøs og professionel. Det skaber tillid og interesse hos kunden, så de får lyst til at købe dine varer. 

Gode tekster kommunikerer klart den værdi du kan tilbyde kunden og det særlige din virksomhed tilbyder i forhold til konkurrenter. 

Gode tekster kræver tid, omtanke og faglighed. Jeg garanterer, at jeg lægger de ting i teksterne, jeg skriver eller redigerer for dig. 

Hvor lang tid tager tekstforfatning? Det kommer an på opgavens omfang og kompleksitet. Jeg vurderer opgaven grundigt og giver et detaljeret tilbud, så du er fuldt informeret om tidsforbrug og omfang. Du får professionelle og langtidsholdbare tekster, der arbejder for din virksomhed, fordi de signalerer, at din virksomhed er troværdig og kommunikerer klart.

I tidsforbruget til tekstforfatning af artikler indgår bl.a:

  • Research, ideudvikling og informationssøgning
  • Tekstforfatning, herunder udkast og revideringer
  • Interview: Forberedelse, interview, efterbehandling
  • Korrektur
  • Layout: Tekst, billeder, grafik, video
  • SEO-optimering

Arbejdstider

Mine arbejdstider er mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00. 

Du kan altid få oplyst mine ferieplaner, og jeg har automatisk feriesvar via mail. 

Opgaveløsning uden for normal arbejdstid

Hvis opgaven kræver, at jeg løser den uden for normal arbejdstid og istedet i tidsrummet mellem kl. 16.00 og 8.00 på hverdage, kommer der et tillæg på 50%. 

Tilfredshedsgaranti 

Jeg garanterer, at min tekstforfatning er original og af høj kvalitet. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds, tilpasses fakturabeløbet, så det sikres, at dit køb er fuldt ud tilfredsstillende.

Ansvar

Jeg og evt. samarbejdspartnere kan ikke stilles til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af vores arbejde eller rådgivning. Det påhviler dig selv at sikre, at at teksterne overholder lovgivningen og evt. særlige love i din branche.

Jeg kan ikke garantere nogen resultater. Herunder ønsket medieomtale, salg eller placering på Google.

Ophavsret

Du ejer de tekster, jeg skriver for dig, og kan bruge dem som du ønsker. Hvis vi har aftalt at jeg skal krediteres for teksten, skal mit navn fremgå sammen med den publicerede tekst. 

Øvrigt

Medmindre andet aftales, har jeg lov til at henvise til de tekster, jeg skriver for dig, inklusive din virksomheds navn og logo i min markedsføring.

Disse handelsbetingelser er revideret pr. 14. oktober 2022.