Tekstforfatning

Mangler du hjælp til at få skrevet kvalitative tekster til din virksomhed?

Denne ydelse er til dig, der har behov for at få forfattet nye tekster eller optimeret og korrekturlæst eksisterende tekster. Jeg skriver kvalitative og professionelle tekster, der arbejder kontinuerligt for din virksomhed. 

Måske har du brug for at få skrevet nye tekster til din hjemmeside?

Eller tjekket de eksisterende tekster, så de er sprogligt korrekte og læseværdige?

Mulighederne er mange, og jeg kan løse de behov du har for tekstforfatning. 

Jeg tilbyder flere løsninger og tilpasser naturligvis ydelserne, så de matcher dine behov. Du kan se eksempler på mine ydelser i det følgende:

Tekstforfatning til hjemmesiden

Du tilbydes:

Andre ydelser

Nyhedsbreve

Email-automatisering, kampagner

100% tilfredshedsgaranti

Det er en investering at få skrevet kvalitative og troværdige tekster til din virksomhed. Ligesom det er en investering at købe nyt udstyr eller produkter til virksomheden. Det kræver omtanke, det ved jeg. 

Det er vigtigt for mig, at mine kunder er 100% tilfredse med opgaveløsningen. Jeg garanterer, at min tekstforfatning er af høj kvalitet. Jeg skriver teksterne med professionel  og omhyggelig indsats.

Hvis du imod forventning ikke er tilfreds, tilpasses fakturabeløbet, så det sikres, at dit køb er fuldt ud tilfredsstillende. 

15 min gratis rådgivning – helt uforpligtende

Har du brug for hjælp til at afklare dine behov mht. tekstforfatning? Du er meget velkommen til at skrive en besked her eller ringe til mig på 2216 1180

Venlig hilsen
Marie Nørgaard