Tekstforfatning

Gode tekster er et kvalitetsstempel for din virksomhed

Dine tekster er et vigtigt ansigt udadtil for virksomheden, når dine kunder besøger din hjemmeside eller sociale medieprofil.

Hvis sproget halter, har stavefejl eller uklarheder, kan du risikere, at kunderne klikker videre til konkurrenten.

Det gør de, fordi deres mavefornemmelse er dårlig, når teksten ikke fremstår troværdig og sprogligt korrekt. Et andet hyppigt problem er at teksten ikke udtrykker klart og præcist hvad din virksomhed tilbyder.

Case-eksempel

Hvad er gode tekster?

Måske ved du allerede, at dine tekster ikke er helt optimale, f.eks. mht. retstavning eller et godt, flydende sprog, som giver kunden lyst til at vide mere om dine varer og services.

Som selvstændig har du ofte mange jern i ilden og sjældent tid til at afsætte den tid, som det kræver at skrive gode, troværdige tekster.

Derfor kan det i høj grad betale sig at investere i mig som tekstforfatter til din virksomheds tekster. Jeg skriver teksterne med professionel og omhyggelig indsats.

1. Teksten er SEO-optimeret så Googles søgerobotter finder den og vurderer den positivt. Jeg SEO-optimerer dine tekster ved at bruge de rigtige søgeord, i kombination med en kvalitativ, længere tekst, der giver kunden værdi: F.eks. ny viden, tips og tricks, inspiration eller relevant information om dig, din virksomhed, produkter og services

2. Teksten sætter læseren i centrum og taler direkte til kunden. Det gør jeg ved at skrive direkte til læseren. Og jeg sørger for at give sproget energi ved at skrive i aktive sætninger frem for passive. Jeg varierer sætningslængden, så læseoplevelsen er levende. Jeg bruger metaforer, billeder og historier, der vækker læserens interesse og medfødte lyst til at høre en god historie. Jeg sætter mig i læserens sted og skriver direkte ind i kundens liv, udfordringer og behov. 

3. Teksten fortæller hurtigt og 100% klart hvad din virksomhed sælger. Og fremhæver de særlige kvaliteter, der gør at du og virksomheden adskiller sig fra konkurrenterne.  

4. Teksten er pakket pænt ind med indbydende opsætning, grafik og billeder. Jeg laver layout og design på dine tekster, så kunden får en god læseoplevelse. Teksten er delt op i små bidder, med læserorienterede overskrifter, stemningsskabende billeder og grafik.

5. Teksten hjælper kunden med nemt at tage næste skridt på købsrejsen. Jeg laver f.eks. et Call to action-element, så kunderne foretager handlinger, som bringer dem tættere på dig i købsrejsen. 

Kundeudtalelse

”Kunderne får meget velformulerede, sprogligt korrekte blogartikler, der altid giver en god læseoplevelse. Marie er rigtig dygtig til at forme blogartiklernes sprog, stil og indhold, så det matcher kundens produkt og image. Vi kan varmt anbefale at bruge Marie Nørgaard som tekstforfatter, da hendes tekster er på højt niveau."

Syv gode grunde til at hyre mig som tekstforfatter:

1. Jeg har fagligheden iorden som cand.mag. i dansk med 12 års erfaring med sprog og kommunikation  inden for undervisnings- og vejledningsbranchen, hvor jeg har undervist unge og voksne i at skrive og kommunikere på dansk.

2. Jeg er trefagsakademiker, og trækker i stor grad på mine tre fag dansk, religion og kunsthistorie: I kommunikation og tekstforfatning, i formulering af tekst, der indeholder værdier, historier og kultur og i tekstens design og æstetik. 

3.  Du får en skarp tekstforfatter, som er god til at analysere dit brand og finde din virksomheds unikke salgsargument i forhold til potentielle kunder. Og som omsætter denne analyse til en klar plan og konkrete opgaveløsninger.

4. Du får en personlig tekstforfatter, der sætter din virksomhed i centrum og bruger tid på at “nørde” med ideer og løsninger skræddersyet til dig.

5. Du får en kreativ, iderig tekstforfatter, der skriver gode, kunderettede tekster med indbydende opsætning, billeder og grafik.

6. Du får en samarbejdspartner, du kan regne med og som holder de aftaler, der er indgået.

7. Tilfredshedsgaranti. Jeg garanterer, at min tekstforfatning er af høj kvalitet. Jeg skriver teksterne med professionel  og omhyggelig indsats. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds, tilpasses fakturabeløbet, så det sikres, at dit køb er fuldt ud tilfredsstillende. 

15 mins gratis rådgivning

Har du brug for hjælp til at afklare dine behov mht. tekstforfatning? Du er meget velkommen til at skrive en besked her eller ringe til mig på 2216 1180